Orb sa fii, lama, magar sau elan sa ai

Orb sa fii, lama, magar sau elan sa ai

O femeie oarba condusa de o oaie intra intr-un magazin. Nu o sa continui ca intr-un banc pentru ca asta nu e inceputul unui banc, ci parte din spotul pentru Asociatia Norvegiena a Orbilor.  Trebuie sa recunosc ca pana acum nu aveam o parere nici despre persoanele oarbe, nici despre norvegieni, din acelasi simplu motiv: n-am apucat sa stau de vorba cu ei.

Desi unora le lipseste vederea, iar altora, in cea mai mare parte a anului, caldura, urmatorul spot ma face sa cred ca ambele tabere au in comun simtul umorului. Cum putin haz de necaz n-a orbit niciodata pe nimeni, Asociatia Norvegiana a Orbilor impreuna cu agentia Try/Apt Oslo a ales sa prezinte avantajele pe care cei din jur le au cand interactioneaza cu orbi. Daca unii sunt deranjati de cainii orbilor, atunci sa se gandeasca cat de rau ar fi daca acestia ar fi ghidati de o gasca, de o lama sau de un magar. Ca sa fie mai usor de imaginat, iata spotul:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related