Despre sportivi si armatele pe care trebuie sa le infranga

Despre sportivi si armatele pe care trebuie sa le infranga

Un atlet olimpic inseamna mii de ore de antrenament, sute de starturi reusite, zeci de minute petrecute cu sufletul la gura in asteptarea rezultatelor, o singura miza: victoria. In 25 de zile incep Jocurile Olimpice de Iarna de la Sochi, ceea ce mai adauga cateva mii de minute de asteptare si probabil cateva nopti nedormite din cauza emotiilor. Cifre care se vor transforma in 650 de ore de transmisiune live pe BBC a probelor.

Daca pentru Jocurile Olimpice de Iarna 2014 P&G aduce un omagiu mamelor olimpicilor, care au fost dedicate si tot timpul pregatite sa ii sprijine pe acestia, BBC priveste catre un alt element de care succesul olimpicilor depinde la fel de mult: natura. Natura nu e o mama, natura este “amenintarea temuta, a carei vointa se implineste mereu”. Impunatoare, masiva , necrutatoare – asa o arata trailerul de promovare a transmisiunilor din cadrul Jocurilor. Vocea lui Charles Dance (Tywin Lannister in Game of Thrones) recita pe un ton grav urmatoarele versuri care sa ii incurajeze pe atleti, avertizandu-i in acelasi timp sa fie precauti:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related