Conan PR asteapta o crestere a veniturilor de 10% in 2014

Conan PR asteapta o crestere a veniturilor de 10% in 2014

Conan PR, numita Small Consultancy of the Year la PR Awards Romania 2013, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 113.000 EUR si asteapta o crestere a veniturilor de 10 % in 2014. Rezultatele anului 2013 au fost transmise de agentie printr-un comunicat de presa.

In iunie 2013, Conan PR a trecut printr-un proces de rebranding.

"2013 a fost anul maturizarii pentru noi. Cu toate ca am inceput business-ul intr-o perioada economica nu tocmai propice pentru mediul antreprenorial, am dovedit ca se poate sa dezvolti o afacere in vreme de criza si chiar sa o transformi intr-un business profitabil. Anul care a trecut ne-a adus primul nostru premiu la o competitie profesionala, un proces de rebranding finalizat printr-o imagine nouasi un nume nou (Conan PR), precum si sansa de a ne implica intr-o serie de proiecte de comunicare dragi si de a lucra cu niste oameni minunati", a declarat Elena Bululete (PR Consultant & Partner, Conan PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related