Colindul a fost rasplatit cu ciocolata in campania de sarbatori dezvoltata de THE SECRET SERVICE pentru Kinder

Colindul a fost rasplatit cu ciocolata in campania de sarbatori dezvoltata de THE SECRET SERVICE pentru Kinder

Pentru promovarea portofoliului de produse Kinder dedicate sarbatorilor de iarna, THE SECRET SERVICE a creat o campanie care si-a propus sa repopularizeze obiceiul colindatului in randul copiilor din mediul urban, pozitionand produsele Kinder ca fiind rasplata ideala pentru colindatori, explica un comunicat din partea agentiei. Rezultatele arata ca stocurile de produse speciale din supermarketuri s-au epuizat inca din prima parte a campaniei.

Esenta brandului cuprinsa in sloganul “Cei mai frumosi ani” a reprezentat unul din punctele de plecare in dezvoltarea abordarii creative.

Campania reinterpreteaza universul traditional intr-o maniera moderna. Cu headline-ul “Colindele sunt rasplatite cu ciocolata-n forme felurite”, executiile au fost construite in jurul obiceiului colindatului, ritual ales datorita rezonantei pe care o are in randul parintilor. Acestia au avut ocazia sa le transmita copiilor o parte din traditie intr-o maniera participativa, Kinder reprezentand rasplata dulce de pe urma colindelor. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related