Gold FM gazduieste in FM o mica parte a Radio Guerilla: matinalul lui Dobrovolschi

Gold FM gazduieste in FM o mica parte a Radio Guerilla: matinalul lui Dobrovolschi

Dobrovolschi Show este noua emisiune realizata de Mihai Dobrovolschi impreuna cu Matei Oprina si Ciprian Muntele si care a debutat pe 20 ianuarie la Gold FM. Anuntul facut de Guerrilla precizeaza ca din distributia show-ului nu vor lipsi Monica sau Sorin Badea. Matinalul este difuzat de luni pana vineri in intervalul orar 07.00 – 10.00, pe frecventa 96,9 FM, emisiunea fiind disponibila si online, pe site-ul Radio Guerilla, pe pagina de Facebook a Guerrilla sau prin intermediul aplicatiilor Radio Guerrilla iOS, Android si Windows Mobile.

Lansarea emisiunii a fost precedata de un concurs pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla care le cerea fanilor sa ghiceasca ora exacta, in ore, minute si secunde, la care Dobrovolschi va intra in emisie. Castigatorul concursului avea sa fie invitat marti, 21 ianuarie, in studioul emisiunii. Desi s-au inscris peste 100 de persoane in acest concurs, se pare ca emisiunea de maine nu va avea un invitat special din randul prietenilor de pe Facebook ai Guerrilla – nimeni nu a ghicit 07:08:25, ora exacta la care Dobrovolschi a emis primele sunete. Concursul continua si pentru ziua de maine, dupa acelasi mecanism. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related