Cealalta jumatate se gaseste numai in reclamele site-urilor de matrimoniale

Cealalta jumatate se gaseste numai in reclamele site-urilor de matrimoniale
Amour.com - Spaghettis

Pe principiul "iubirea se gaseste oriunde, mai ales pe internet", piata site-urilor de matrimoniale creste vazand cu ochii, probabil la fel ca relatiile utilizatorilor care se invart pe acolo. In ultima perioada, in SUA, veniturile site-urilor de dating au depasit 2 miliarde de dolari pe an, iar un studiu arata faptul ca una din cinci relatii actuale au inceput online. Un segment greu de ignorat, site-urile care le promit utilizatorilor o intalnire cu jumatatea mult cautata cresc, vorba bunica-mii, ca ciupercile dupa ploaie.

Insa sunt sigur ca nu toate site-urile de dating sunt bune. Daca vrei sa te aventurezi intr-o astfel de cautare amoroasa, trebuie sa-ti faci bine temele, dar nu e asta o problema, te ajuta Google. Cu un simplu search, poti sa gasesti o multime de topuri cu "cele mai populare 15 site-uri de dating" sau "cele mai folositoare 20 site-uri de dating" si alte variatii pe aceasta tema. Sau, daca esti mai comod, poti sa le alegi dupa modul in care-si fac reclama. Aici te ajut eu, caci am rascolit internetul dupa cele mai creative spoturi, printuri si activari ale unor platforme de dating. Majoritatea sunt foarte destepte, aproape ca am ramas uimit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related