Primul an de publicitate in fotografii

Primul an de publicitate in fotografii

Despre “Primul an de publicitate”, un volum de interviuri cu “dacii si romanii” publicitatii romanesti, am aflat chiar de la autor, Petre Barbu, care ne-a dezvaluit ideile care s-au aflat in spatele cartii. Asta se intampla prin toamna anului trecut. De atunci, volumul s-a lansat la un eveniment care a reunit o parte dintre intervievatii, se gaseste prin librarii si comunica cu cititorii printr-o pagina de Facebook.

Desi Petre Barbu nu parea sa fie de acord ca Facebook-ul e o unealta buna de promovare cand a scris un articol in Forbes despre vanzarile mici ale cartii, se pare ca a revenit la sentimente mai bune si a initiat pe reteaua lui Zuckerberg o campanie desteapta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related