Adevarul si onestitatea, protagonistii spectacolelor Undercloud

Adevarul si onestitatea, protagonistii spectacolelor Undercloud

Undercloud a inceput din dorinta de a demonstra ca exista mai mult adevar si onestitate in teatrul independent decat in teatrul de stat, unde – povesteste Chris Simion (initiatoarea proiectului) – de foarte multe ori productia unui spectacol e opulenta si-atat. Festivalul de teatru independent e inspirat din vietile oamenilor de azi, fara decor impopotonat si brizbrizuri. E lipsit de pretentii si le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct, emotionand si implicand publicul. Cu aceeasi sinceritate a pornit si prima editie Undercloud, organizata intr-o saptamana pe parcursul careia au fost selectate piesele si trupele care aveau sa fie aruncate pe scena de la Motoare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related