[La Birou] Publicis Events – in organizarea de evenimente ai un singur glont pe teava, pe care nu-l poti trage gresit

[La Birou] Publicis Events – in organizarea de evenimente ai un singur glont pe teava, pe care nu-l poti trage gresit

Indreptandu-ma spre Iorga 13, m-am tot gandit la articolul pe care Ion Cristoiu l-a scris in vara trecuta despre “bairamurile cumplite” ale firmei de publicitate cu sediul in cladirea respectiva. Ce-i drept, Publicis Events, la care mergeam in vizita, e o agentie de evenimente. Dar, cum e cuprinsa sub umbrela incapatoare a Publicis Groupe si in aceeasi curte, de ce sa ma astept ca aschia sa sara departe de trunchi? Am plecat in inspectie.

Sediul Publicis Events e intr-o cladire ascunsa in spatele celei de la strada care gazduieste birourile Publicis si Leo Burnett. Si ma gandesc ca uite, ca si in campanii, BTL-ul tot in spatele creatiei ramane - tacut, dar pus pe treaba. Publicis Events este divizia din Grup care se ocupa de organizarea de evenimente si care, impreuna cu Publicis Dialog, agentia specializata in Trade Marketing si Shopper Marketing, formeaza partea de BTL a Publicis Groupe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related