Groupama asigura delegatia care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Groupama asigura delegatia care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci
Echipa Olimpica a Romaniei; foto: Pascal Panfil

Pentru a promova parteneriatul dintre Groupama Asigurari si lotul de sportivi care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de Iarna 2014, GMP PR a organizat un PR Blitz in redactiile unor publicatii romanesti, in timpul carora o patinatoare "le-a predat jurnalistilor stafeta" alaturi de un PR kit care continea o pereche de manusi si un fular. Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al delegatiei Romaniei la Soci, formata din 24 de sportivi si 27 de oficiali, antrenori si medici, arata un comunicat emis de agentie.

Groupama Asigurari este din 2012 asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR). Groupama a asigurat lotul olimpic al Romaniei ce a participat la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra din 2012, iar in februarie 2013 a fost asiguratorul oficial al Festivalului Olimpic si Sportiv European, organizat pentru prima data in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related