Felix Tataru si Bogdan Prajisteanu, speakeri la conferinta Creativitatea in Business

Felix Tataru si Bogdan Prajisteanu, speakeri la conferinta Creativitatea in Business

Conferinta “Creativitatea in Business” va avea loc pe 19 februarie 2014, la Hotel Ambasador Bucuresti, tema discursurilor celor opt speakeri invitati fiind importanta creativitatii atat in dezvoltarea afacerilor, cat si pe plan personal. Conferinta este structurata pe trei paneluri care abordeaza aspecte diferite ale creativitatii: metode de dezvoltare a creativitatii, domeniile si directile de dezvoltare a noilor afaceri si studii de caz care ilustreaza moduri si beneficii ale aplicarii creativitatii in afaceri si pe plan personal.

Printre speakeri se numara Felix Tataru, Presedinte si Fondator al grupului de comunicare GMP si Bogdan Prajisteanu, Media Expert cu experienta internationala. Bogdan Prajisteanu va impartasi din secretele pe care le-a aflat in cadrul studiilor sale de Leadership de la Harvard, din prisma carora va realiza un portret al leaderului autentic, in care accentul cade pe dezvoltarea personala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related