Cu Marius Ursache despre Eterni.me, platforma care promite nemurirea digitala

Cu Marius Ursache despre Eterni.me, platforma care promite nemurirea digitala

Marius Ursache, un antreprenor roman, co-fondator si Chief Design Officer al agentiei Grapefruit, conduce la Massachusetts Institute of Technology (MIT) o echipa de programatori, ingineri software si designeri, alaturi de care a creat Eterni.me, o platforma digitala bazata pe inteligenta artificiala. Eterni.me va colecta toate datele generate de o persoana in cursul vietii si va genera un avatar, care poate simula interactiunea unei persoane cu ceilalti, chiar si dupa moartea sa. Varianta beta e programata pentru 2015.

O promisiune a unei nemuriri virtuale. Platforma se bazeaza pe algoritmi de inteligenta artificiala care vor genera un alter-ego digital, pe baza datelor si informatiilor digitale generate in timpul vietii, de la fotografii si emailuri, la postari pe Facebook, Twitter sau LinkedIn. Pe durata vietii, posesorul acestui alter-ego va putea sa ajusteze cunostintele si chiar personalitatea avatarului. Suna SF, stiu. Tocmai de asta i-am pus cateva intrebari lui Marius, sa ne explice mai bine ce e Eterni.me si, mai ales, de ce e Eterni.me.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related