"Happy"-ul lui Pharrell Williams in Bucuresti

"Happy"-ul lui Pharrell Williams in Bucuresti

Pharrell Williams e un tip super fericit si, in noiembrie 2013, a scos o melodie care se numeste chiar asa - Happy - si un videoclip pentru ea, care tine nu mai putin de 24 de ore. O nebunie de imagini, cu oameni fericiti, care danseaza pe strazi, canta, sar si ne dau noua, privitorilor, o stare de bine. Printre cei care danseaza ferciti se numara si Steve Carell, Jimmy Kimmel, Jamie Foxx, Magic Johnson sau Kelly Osbourne.

Clipul are si o varianta scurta, evident, care are peste 50 de milioane de vizualizari pe YouTube, si care a inspirat oameni din toata lumea sa-si creeze propria varianta de "Happy". Avem fericiti din Viena, Lyon sau Marrakech, care s-au filmat dansand pe strazi si s-au postat pe YouTube. Si de azi avem si din Bucuresti. Va las sa va uitati la clipul filmat prin frumoasa noastra capitala acoperita de nameti, si apoi va invit sa-i aflam dedesubturile, de la cel care l-a filmat, Tudor Cioroiu:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related