People Public Relationships Agency va gestiona comunicarea Subway in Romania

People Public Relationships Agency va gestiona comunicarea Subway in Romania

Subway Romania este cel mai nou brand intrat in portofoliul People Public Relationships Agency. Contul a fost castigat in urma unui pitch la care agentia a fost invitata dupa ce a luat Aurul la Sabre Awards (cu o campanie dezvoltata pentru Cafeneaua Veche), la aceeasi categorie unde a fost nominalizata si o campanie Subway, arata un comunicat emis de agentie. Incepand cu 1 martie, agentia va gestiona relatiile cu presa, campaniile promotionale (creatia si distributia materialelor), evenimentele speciale si comunicarea in social media.

"Subway este unul dintre brandurile foarte dragi mie, pe care l-am descoperit cu mult timp inainte sa ajunga in Romania, in timpul unor city break-uri. Istoria acestui brand si particularitatile de comunicare ne ofera oportunitati unice de a dezvolta cam panii creative, care sa contribuie atat la consolidarea imaginii Subway in Romania, cat si la dezvoltarea retelei Subway la nivel national.  Astfel, serviciile pe care le oferim companiei Subway includ consultanta strategica, aliniata obiectivelor de business, cat si consultanta de marketing, demonstrand abordarea integrata in gestionarea celui mai nou cont din portofoliul nostru", a declarat Tudor Daescu (Managing Director, People Public Relationships Agency).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related