Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Bogdan Stelea si Virgil Stanescu, consultanti personali pentru clientii H&M din magazinul Unirea

Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Bogdan Stelea si Virgil Stanescu, consultanti personali pentru clientii H&M din magazinul Unirea

Daca mergeati aseara la cumparaturi in magazinul H&M din Unirea Shopping Center, sa zicem pe la ora 19:00, puteati fi consiliati de catre Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Bogdan Stelea sau Virgil Stanescu. Acestia au jucat rolul de stilisti personali pentru clientii magazinului in cadrul unui eveniment in-store gandit la nivel local, parte din campania de promovare a noii colectii David Beckham Bodywear.

Evenimentul, ne-a spus Andreia Urzica (PR Manager, H&M), a fost targetat pe publicul care frecventeaza in mod obisnuit magazinul H&M din Unirea Shopping Center. Fiecare dintre endorserii alesi, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Bogdan Stelea si Virgil Stanescu, reprezinta o anumita tipologie, impreuna reusind sa acopere intreaga paleta de publicuri targetate de acesta colectie: barbatul urban, barbatul sarmant, barbatul sportiv si barbatul sexy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related