AVON Romania lanseaza o serie de ilustratii in colaborare cu artistul George Rosu

AVON Romania lanseaza o serie de ilustratii in colaborare cu artistul George Rosu

AVON Romania si ilustratorul George Rosu au lansat de Sfantul Valentin o serie de ilustratii inspirate de produsele AVON, in cadrul proiectului “George Rosu inspired by AVON”, anunta un comunicat din partea The Practice.

Prima lucrare, dedicata zilei de 14 februarie, este inspirata de rujul din gama LUXE, a carui endorser este Loredana. Toate lucrarile vor marca momente importante ale anului, in stilul specific lui George Rosu.

Postata pe pagina de Facebook AVON Space, ilustratia a obtinut in 5 ore de la lansare peste 600 de like-uri si 180 de share-uri.

“AVON este compania pentru femei, asadar apreciem un barbat cu un umor rafinat, asa cum este George. Ilustratiile sale ne vor face sa privim dintr-o alta perspectiva diferite evenimente ale anului si ne vor aminti sa vedem in viata in roz. Sau, de ce nu, odata cu acest proiect, in Rosu”, a declarat Dana Ivan (Marketing Campaign Planner, AVON Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related