Rusu+Bortun pentru Local Colonial: campanie de Valentine’s Day care impaca toti membrii familiei

Rusu+Bortun pentru Local Colonial: campanie de Valentine’s Day care impaca toti membrii familiei

Agentia Rusu+Bortun Brand Growers a creat pentru Local Colonial campania de Valentine’s Day care si-a propus sa consolideze nu doar relatiile din cuplu, ci si relatiile dintre membrii unei familii, arata un comunicat din partea People Public Relationship. Campania i-a incurajat pe adolescenti sa le faca parintilor cinste cu o cina la restaurantul deschis recent pe strada Covaci nr. 19 pentru ca ei sa se poata bucura de o seara romantica acasa.  

Conceptul creativ al campaniei a avut la baza dorinta de a apropia cele doua generatii care adesea, locuind in aceeasi casa, au probleme in ceea ce priveste intimitatea. Rezolvarea a constat in crearea unei situatii de tip win-win atat pentru parinti, cat si pentru tineri: tinerii puteau sa le ofere o surpriza neasteptata parintilor si, in acelasi timp, se puteau bucura de o seara alaturi de perechea lor, fara a fi deranjati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related