Inspiratie pentru Cupa Agentiilor la Gatit Floriol 2014 - platouri dichisite de la prima editie

Inspiratie pentru Cupa Agentiilor la Gatit Floriol 2014 - platouri dichisite de la prima editie

Sunt o fire ambitioasa, asta doar pana cand vine vorba de deserturi. As putea sa stau flamanda o zi intreaga doar ca sa ma rasfat cu o felie de tort cu ciocolata seara. In general am invatat sa ma feresc de tentatii, dar nu pot spune nu brioselor, jeleurilor sau placintei cu dovleac a bunicii. Cand am vazut pozele de la prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL, am inghitit in sec, cu gandul la crema de branza care ma astepta rece in frigider.

Am vazut o explozie de creativitate in bucatarie, de la ingredientele folosite pana la numele ingenioase date mancarurilor: mousse de morcovi cu unt de dovlecei, pui Malala, spuma de castraveti si iaurt, cub rubik din morcovi, telina, branza si fructe de mare, "Haos de ciocolata”, "Tarta inflacarata cu pere ostenite in vin si vulcani de zahar ars", sau "Toamna boierilor". Cam astea au fost minunatiile pe care le-au gatit participantii de anul trecut. 

Daca numai cititul v-a facut pofta si v-au venit pe loc idei de retete interesante, aflati ca va puteti inscrie la a doua editie a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL, aromata de Coseli, sarbatorita de Privileg Catering, savurata cu Staropramen si recomandata de Mega Image, pana pe 19 martie. Intrati pe site, completati formularul si trimiteti-l la adresa [email protected]. Taxa de participare este de 200eur/echipa.

Astept sa vad cu ce ne mai ispitesc echipele anul acesta, pe 9, 10 si 11 aprilie. Poate de data asta se lipeste si de mine creativitatea culinara.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related