Coltisorul Sandrei de pe internet: un blog care vorbeste despre stil personal, in nuante pastelate

Coltisorul Sandrei de pe internet: un blog care vorbeste despre stil personal, in nuante pastelate

In iunie 2012, Sandra Bendre isi alegea identitatea online, stilul si culorile pentru Sandra’s Fashion Corner, un blog de stil personal, dedicat frumosului. Absolventa de Drept, Sandra si-a dat seama usor-usor ca o cariera in moda e mai pe gustul ei: colaborarile cu brandurile nu au intarziat sa apara si, dupa numai doi ani, blogul ei a crescut la peste 9600 de followeri pe Facebook. Despre cum jongleaza intre shooting-uri, proiectele in care e implicata si planurile ei de viitor, ne-a povestit chiar Sandra in cele ce urmeaza:

Primele momente si evolutia blogului
Totul a inceput ca o pasiune pentru tot ce tine de moda si de frumos per ansamblu. Nu am avut un plan de bataie de la bun inceput, totul a venit de la sine si, odata cu trecerea timpului, au parut si aprecierile, evolutia fiind una neasteptat de rapida. Nu stiu daca a existat un punct culminant, care m-a scos din anonimat: cred ca fiecare proiect, fiecare colaboare sau eveniment la care am luat parte au avut un cuvant de spus atat in evolutia mea ca blogger, cat si in cea a blogului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related