Consumatorii ABSOLUT pot contribui la regizarea unui film de animatie, creat pornind de la ilustratiile lui Rafael Grampa

Consumatorii ABSOLUT pot contribui la regizarea unui film de animatie, creat pornind de la ilustratiile lui Rafael Grampa

ABSOLUT Vodka a lansat proiectul Next Frame in colaborare cu autorul de romane grafice Rafael Grampa, in cadrul caruia artistul a creat o serie de ilustratii care sugereaza povestea lui Vincent Black, un erou care poate vedea "Lumea ideilor" din jurul nostru, informeaza un comunicat emis 2active PR. Next Frame face parte din campania globala Transform Today, se desfasoara in perioada 3 februarie – 7 martie 2014 si in Romania este gestionata de iLeo.

Povestea ilustrata de Rafael Grampa este cea a unui artist caruia i-au fost furate ideile de o femeie misterioasa. Vincent Black este cel care il va ajuta sa le recupereze folosindu-si talentul special. Vizualurile care alcatuiesc povestea au inceput sa fie postate pe paginile de Facebook ABSOLUT Vodka incepand cu 3 februarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related