Cif curata Romania de mesajele agresive care influenteaza negativ copiii

Cif curata Romania de mesajele agresive care influenteaza negativ copiii

Cif a dat startul  campaniei "Cif curata Romania", prin care isi propune sa curete strazile din Romania de mesaje si insemne agresive, care pot influenta intr-un mod negativ buna dezvoltare a copiilor. Campania, creata de McCann Erickson si MRM, se desfasoara la nivel national, in perioada 20 februarie – 30 mai si isi propune inlaturarea mesajelor vulgare, cu potential agresiv sau discriminatoriu de pe strada, pe care le vor semnala locuitorii din toate orasele tarii, arata un comunicate emis de McCann PR.

Campania a debutat cu un documentar teaser, difuzat in mediul online timp de 7 zile, iar spotul TV care prezinta detaliile campaniei si cum se poate implica publicul larg in aceasta, va fi difuzatde  statiile TV din tara. Campania Cif va fi sustinuta printr-o comunicare in mediul online, ce va cuprinde video bannere, social media, o aplicatie pentru smart phone-uri si prezenta pe bloguri. Endorserii proiectului sunt Razvan Simion si Eduard Andreianu (CRBL):

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related