Au inceput inscrierile pentru a doua editie a Mobile Awards Romania

Au inceput inscrierile pentru a doua editie a Mobile Awards Romania

Cea de-a doua editie a Mobile Awards Romania va avea loc in cadrul Mobile Marketing Forum, eveniment organizat de Evensys pe 10 aprilie, la Hotel Howard Johnson. Competitia isi propune sa premieze cele mai inedite aplicatii si campanii de mobile realizate in Romania pe parcursul anului 2013, iar inscrierea proiectelor este gratuita si se face in perioada 20 februarie -21 martie.

Proiectele pot fi inscrise la una din urmatoarele 10 categorii:  Marketing (Cea mai buna campanie prin SMS; Cea mai buna campanie de marketing mobil; Cel mai bun mobi site de companie / brand; Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi ), Aplicatii (Utilities; Payment; Entertainment; Special Projects), Premiu special (Aplicatii Banking). In competitie sunt acceptate doar proiectele care nu au participat in cadrul editiei anterioare Mobile Awards, exceptie facand doar aplicatiile care au avut update-uri majore si au implementat noi instrumente. Jurizarea efectiva se va desfasura in perioada  21 martie-3 aprilie. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related