Topul celor mai vandute carti de comunicare in 2013 in librariile Carturesti

Topul celor mai vandute carti de comunicare in 2013 in librariile Carturesti
Imagine: Ghica Popa

In urma unui interviu realizat cu Daniel Voinea (Marketing & Communications Manager, Carturesti), am aflat care a fost anul trecut clasamentul celor mai vandute carti de comunicare in librariile Carturesti din toata tara.

Astfel, pe primul loc se afla Brand Simple, scrisa de Allen P. Adamson, aparuta la editura Publica in anul 2010. Managing Director la Landor Associates, Allen Adamson incearca sa demonstreze prin cartea sa ca brandingul nu trebuie sa fie complicat, ci dimpotriva, raspunsul la succesul unui brand este simplitatea.

Pe locul doi se afla Branduri senzoriale, a lui Martin Lindstrom, aparuta in anul 2009 la Editura Publica. Cartea are la baza un studiu Daedalus Millward Brown, realizat special pentru aceasta carte, despre modul in care cele cinci simturi afecteaza crearea brandurilor. Pe baza unor exemple, Lindstrom arata cum se poate fonda o abordare de marketing capabila sa stimuleze toate simturile. Martin Lindstrom a mai scris si Buyology si Brandwashed, publicate in Romania tot de editura Publica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related