Twitter, Shazam, LiveRail si Xaxis, primii invitati confirmati la ICEEfest

Twitter, Shazam, LiveRail si Xaxis, primii invitati confirmati la ICEEfest

ICEEfest a anuntat astazi primii invitati pentru editia care va avea loc pe 12 si 13 iunie. Reteaua de socializare Twitter, aplicatia muzicala Shazam, platforma de video advertising online LiveRail sau solutia de targetare a publicitatii online Xaxis, dezvoltata de grupul global de comunicare WPP, se vor alatura in premiera prezentelor constante la ICEEfest: Facebook, Google, Yahoo!, Skype/Microsoft, conform unui comunicat emis de Thinkdigital.

Anul acesta sunt asteptati la eveniment peste 2500 de participanti din Europa Centrala si De Est. Festivalul va cuprinde, pe langa conferinta care va trata teme legate de marketing digital si e-commerce, workshopuri, evenimente VIP, dar si divertisment: “Viral Movie Night”, “Stars vs Internet”, “IAB MIXX Awards 2014”.Ca si la editia precedenta, gazda festivalului va fi actorul si stand-up comediantul britanic Jeff Leach.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related