Papusile isi pierd sforile in Micul HAOS

Papusile isi pierd sforile in Micul HAOS

Am aflat de existenta unui Mic HAOS care face papusi dragute prin campania Huawei si Vodafone, ”Vrei sa fii smartphone-ul meu?”, in cadrul careia douazeci de bloggerite au primit cate o papusa creata dupa chipul si asemanarea lor. Asa am ajuns sa vad ce alte papusi frumoase creeaza Micul HAOS, toate insotite de cate o biografie interesanta. Sa v-o prezint pe Redeventa, asa cum o prezinta si Maria, creatoarea papusilor, pe pagina de Facebook a proiectului:  


”Esential la Redeventa e cat de adanca poate sa faca reverenta. Acrobata de profesie, stim ce diferenta e intre o reverenta de 6 si una de 96. La suta. In plus, conteaza elocventa. Dar si frecventa. Consecventa si cadenta. Si, desi este o papusa foarte moale, perfecta atat pentru copiii mai mari de 3 ani cat si pentru adultii care nu se considera "oameni mari", o intereseaza doar experienta, chiar de creste delincventa”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related