Stilul, scos din reviste si disecat pe intelesul tuturor: Style Diary

Stilul, scos din reviste si disecat pe intelesul tuturor: Style Diary

Irina Markovits este stilist personal, jurnalist de moda, trainer si coach. Blogul ei, Style Diary, a fost conceput initial ca o modalitate de promovare a tuturor activitatilor pe care le are. In 2010, la doi ani dupa crearea blogului, Style Diary s-a transformat intr-un produs editorial: un site pe care Irina il foloseste in completarea serviciilor pe care le pune la dispozitia doritorilor, pe care isi impartaseste parerile despre stil, moda, accesorii si le ofera cititoarelor inspiratie. Departe de a incerca sa-si impuna propriul stil, Irina vorbeste despre trenduri, ofera sfaturi si puncte de orientare pentru persoanele care o urmaresc. Am stat de vorba cu creatoarea Style Diary despre blogul ei de moda, proiectele ei, despre cum ar trebui sa decurga colaborarile cu brandurile si planurile de viitor: 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Elena Ionescu
acum 9 ani
Interesant articolul insa as avea si o sugestie pentru un articol in style diary. Daca se poate pe viitor sa dedicati timp unei cercetari in ceea ce priveste piata de genti, accesorii de lux etc in Romania deoarece (din pacate) in momentul de fata piata de luxury de la noi este invadata de fake-uri. Eu am gasit un ghid de autenticitate care mi s-a parut destul de util pe http://chicdeals.ro/ . In rest, mult respect pentru munca pe care o desfasurati.


Branded


Related