Garanti Bank, Oxygen si Frank Digital creeaza campania de promovare pentru SEQR, o noua solutie de plata cu telefonul mobil

Garanti Bank, Oxygen si Frank Digital creeaza campania de promovare pentru SEQR, o noua solutie de plata cu telefonul mobil

La sfarsitul anului 2013, Garanti Bank lansa in Romania SEQR, o noua modalitate de plata cu telefonul mobil. Campania de promovare a noului serviciu a fost creata si implementata de echipa interna de Corporate Communication a Garanti Bank impreuna cu agentiile Oxygen si Frank Digital in perioada octombrie – decembrie 2013, avand o audienta totala de peste 3 milioane de persoane, arata un comunicat din partea Oxygen.

Promovarea noului serviciu de plata s-a facut printr-o campanie integrata ce a cuprins: relatii cu mass-media relevante, parteneriate cu cativa dintre cei mai cunoscuti bloggeri pe segmentul vizat, productii video speciale, promovare pe social media, marketing direct adresat clientilor existenti si potentiali, precum si comunicare interna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related