Lumea Grimus

Lumea Grimus

Pe Grimus i-am vazut prima data cantand prin facultate, intr-un club pe Eminescu, care, din cate stiu, nu mai exista. Nu auzisem prea multe despre ei la momentul respectiv, insa am plecat de la cantare foarte bine dispus. Poate m-a ajutat si vodka, dar spectacolul a fost tare: imi aduc aminte ca, pe singura melodie pe care o stiam atunci de la ei, solistul a coborat de pe scena si a traversat clubul prin multime, cantand si dansand cu toata lumea. Misto.

Au trecut cativa ani si Grimus a dovedit ca nu e doar o alta trupa care apare si dispare rapid. Baietii au concerte pe afara, pe la finalul anului trecut au scos un clip sexy in care apare Laura Cosoi, au asigurat coloana sonora a unui film romanesc destul de popular, Love Building, si se pregatesc sa-si lanseze cel de-al treilea album, "Emergence", pe 13 martie in Bucuresti. Inainte de show, Vali Rauca, chitaristul trupei, a avut amabilitatea de a-mi raspunde la cateva intrebari despre alternativ, pasiunea pentru muzica si proiectele lor viitoare. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related