Violenta domestica vazuta prin Google Glass

Violenta domestica vazuta prin Google Glass

Doi creativi din Londra, Luca Corteggiano si David Gentile, au creat un spot socant ca sa atraga atentia asupra violentei domestice. Filmuletul, care pare foarte luminos si optimist in mare parte, ne poarta prin ziua unei englezoaice, vazute cu ajutorul unei perechi de Google Glass. De la prima ora, pana spre seara, femeia se foloseste de gagdget ca sa-si simplifice treburile zilnice. In primele minute, spotul poate trece si ca un ad pentru Google. Asta pana cand in cadru apare si un sot nervos.

Google nu e implicat in niciun fel in acest proiect.

Si Save The Children UK a lansat recent un spot construit pe un model asemanator. Ca sa arate prin ce nenorociri trec copiii din Siria, agentia londoneza Don’t Panic a creat un filmulet pe sistemul "one second a day", care urmareste viata unei fetite timp de un an si felul in care aceasta se schimba din cauza razboiului. Spotul a depasit 20 de milioane de vizualizari pe YouTube la nicio saptamana de la publicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related