De la First Kiss la First Handjob

De la First Kiss la First Handjob

Pe 10 martie 2014, Tatia Pilieva a incarcat pe canalul ei de YouTube filmuletul "First Kiss", care surprinde, in cateva minute, niste cupluri de "straini" sarutandu-se pentru prima oara. Ciudat si dragalas, filmuletul a ajuns azi, trei zile mai tarziu, la peste 37 de milioane de vizualizari si a trecut printr-un mini-scandal, cand internetul a aflat ca, de fapt, e un spot publicitar pentru un brand de haine si strainii din film sunt actori, muzicieni si modele.

Viralizarea asta putea sa duca la un singur lucru: la foarte multe spoof-uri. Si internautii s-au miscat rapid, mai ales ca filmuletul nu e incarcat deloc din punct de vedere vizual. Am strans cateva spoof-uri la un loc, pentru amuzamentul meu si al dumneavoastra:

Dar prima data va reamintesc originalul:

Intram direct in paine cu un spoof creat de trupa de comedie Pimm’s Girl, care a strans la un loc 20 de straini si i-a rugat sa-si ofere "handjob-uri" pentru prima data. La fel de dragut si de ciudat ca originalul:

Nu lipsesc nici cateii adorabili din lista. Mother London a creat o parodie grozava dupa First Kiss, inlocuind oamenii cu catei. Se numeste "First Sniff". Awww:

Trecem la unul care vine din partea unui brand. Snog Frozen Yogurt din Marea Britanie ne arata cum reactioneaza niste cupluri de straini cand mananca iaurt pentru prima data impreuna. Ideea e a agentiei Krowd.

Si mai am unul, foarte obraznic. La asta am ras cel mai tare. Va rog sa va uitati:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related