Studioset: Ne intereseaza sa sustinem o post-productie buna cu o productie foarte buna

Studioset: Ne intereseaza sa sustinem o post-productie buna cu o productie foarte buna
De la stanga la dreapta: Sorin Baican, Anton Groves, Damian Groves

Asa cum in secolul nostru orice intalnire e precedata de putin stalking pe internet, si vizita mea la Studioset a fost precedata de o sesiune destul de intensa de scotocit prin toate www-urile dupa informatii despre studioul de productie video si despre cei cu care aveam sa vorbesc. In mod previzibil, am inceput cu site-ul lor. Dupa ceva click-uri care m-au dus din proiect in proiect, am descoperit ca ei au lucrat pentru cateva din reclamele care ma bucurau cand apareau la TV. Sa dau din casa? Bine. Dorna, ING si Bite, cea din urma amintindu-mi de Erasmus-ul meu in Letonia si de cum trebuia luna de luna sa rog un localnic sa ma treaca prin toti pasii de reincarcare a cartelei de telefon pentru ca nu intelegeam o iota din hartiuta cu coduri. Stiti de care zic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related