Publicitate pentru cinefili

Publicitate pentru cinefili

Imi plac la nebunie festivalurile de film si mi-ar placea foarte tare sa ajung, candva, la Sundance. Pana atunci, imi propun ca anul asta sa ajung la Anonimul si la TIFF. Sper sa-mi si iasa.

Cat astept eu sa inceapa editiile din 2014 ale manifestarilor mai sus-mentionate, va propun sa ne uitam la cateva campanii publicitare dedicate festivalurilor de film din toata lumea. Majoritatea ar trebui premiate, ca-s tare faine.

Incepem cu un filmulet creat pentru Festivalul de Film Canadian de JWT chiar anul acesta. E povestea unui zombie canadian care-si dorea de mic copil sa devina actor, insa era prea politicos ca sa reuseasca in meseria asta. Un spot care se lupta un pic cu preconceptiile, pe mine m-a prins (cel mai tare mi-au placut afisele de film, o sa vedeti voi):

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related