Poze din Dubai de la Andy si Lutzu

Poze din Dubai de la Andy si Lutzu

Andy Daniluc si Ionut "Lutzu" Cojocaru au spus Definitely Dubai si acum sunt copy si art la Saatchi & Saatchi Middle East. Ne-au trimis poze facute de ei in "orasul superlativelor", mai nou si gazda celui mai mare foc de artificii tinut vreodata, dar si locul unde gasesti billboard-ul cu cele mai multe branduri dispuse simultan. 


Bigger, Better


Faster, Stronger


Higher and Higher

Pana gasim o scuza sa ii vizitam pentru un interviu fata in fata, le-am pus niste intrebari pe mail. Enjoy!

IQads: Cum e sa bagi art & copy in martie la 33 de grade, cum te concentrezi intr-un oras plin de lucruri care-ti iau ochii?
Lutzu: In martie la vreo 16 grade vrei sa spui. E un frig in department de-ti tremura mana pe mouse. Deci prea multe nu s-au schimbat, doar ca acum trebuie sa merg juma’ de ora de la intrarea in statia de metrou pana sa ajung la statia propriu-zisa.
Andy: Am fentat putin iarna din tara, dar asta se va intoarce impotriva noastra la vara. Din ce ne povestesc colegii, vor fi aproape 50 de grade timp de vreo doua luni. 
Concentrarea tine de modul tau de lucru. Iar cu orasul o luam incet (pe Lutzu nu-l grabeste nimeni, iar eu sunt ardelean).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related