Cum poate simplifica internetul design-ul de produs

Cum poate simplifica internetul design-ul de produs

Cand aud cuvantul “Easel” mi-e greu sa nu ma gandesc la “weasel”, si daca am ajuns deja sa ma gandesc atat de departe, e clar c-o sa ma gandesc si la desenele “I Am Weasel”. Cand, de fapt, Easel este o noua aplicatie de browser destinata designerilor.

Despre ce tip de aplicatie vorbim? Easel este creatia celor de la Inventables si reprezinta un program de editare ce permite schitarea unor obiecte si apoi producerea lor prin conectarea unei masini de tip CNC la aplicatie. Obiectele pot fi schitate in plan 2D si vizualizate mai apoi in 3D. Adica desenezi un cerc si programul iti arata cum ar fi cercul tau daca s-ar transforma in bila. Doar ca mai complex. Aplicatia permite si vizualizarea modificarilor impuse asupra design-ului de folosirea diferitor tipuri de materiale: lemn, fibra de carbon, acrilic, polietilena de inalta densitate. Totodata, pot fi importati, editati si vizualizati in 3D si vectorii realizati in alte programe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related