11172014: 11 expozitii, 17 artisti, un an

11172014: 11 expozitii, 17 artisti, un an

11172014 este proiectul-maraton de arta pe care galeria Art Yourself il desfasoara pe parcursul acestui an. Malina Florea (Managing Partner, Art Yourself) rezuma intr-un paragraf expozitia 11172014:

“Proiectul se va desfasura pe intreg parcursul anului 2014 si va integra 11 expozitii, la care vor participa 17 artisti, reunind o multitudine de abordari, modalitati de exprimare si viziuni artistice. Demersul este de a genera o posibila si experimentala colaborare intre cei implicati, rezultatul dorit fiind o identitate de grup, bogat declinata artistic prin toti cei 17 artisti”.

Fuziunea imagistica a artistilor este cuprinsa in expozitii lunare, care au  loc ziua de 17 a fiecarei luni. Pana acum s-au desfasurat trei expozitii, pe trei teme diferite. “Iata-ma!” a avut loc in luna ianuarie si a prezentat viziunile creative ale artistilor implicati in proiect. In februarie proiectul a gazduit “Conflict of choice”, o expozitie despre modul in care varietatea prea mare de optiuni din care putem alege ne sufoca, iar expozitia lunii martie este “Impressed & depressed”, cu lucrari pe tema relatiei dintre doua atitudini extreme: uimirea pe care ne-o cauzeaza unele lucruri si dezamagirea asociata cu altele. Aflati in continuare mai multe despre proiect chiar de la Malina Florea, parte a echipei care organizeaza 11172014.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related