OMA Vision comunica pentru BRAT

OMA Vision comunica pentru BRAT

In luna martie, BRAT a inceput o noua campanie de comunicare, creata si implementata de OMA Vision. Campania  isi propune sa sustina atat interesul comun care ii uneste pe membrii asociatiei – dezvoltarea propriilor produse si servicii de media, cu ajutorul standardelor create in interiorul BRAT si datorita credibilitatii si transparentei pe care acesta le ofera, cat si caracterul de utilitate publica al organizatiei, arata un comunicat emis de asociatie.

"BRAT este un reper pentru investitia in media si in publicitate, pentru ca, prin masuratorile si indicatorii pe care ii punem la dispozitie, noi dam valoarea banilor in industrie. Suntem cea mai credibila sursa de cifre si de tendinte din acest sector. Am ajuns la un nivel de dezvoltare la care pentru toti jucatorii importanti din piata este vital sa ia in considerare standardele si masuratorile BRAT", a declarat Arina Ureche (Director General, BRAT).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related