Picture Romania, o campanie de promovare a tarii noastre prin aplicatia Rando, semnata Ogilvy&Mather

Picture Romania, o campanie de promovare a tarii noastre prin aplicatia Rando, semnata Ogilvy&Mather

Ogilvy&Mather si agentia de turism Romania’s Friends au creat "Picture Romania", o campanie de promovare a tarii noastre cu ajutorul aplicatiei de mobil Rando, care permite utilizatorilor sa trimita si sa primeasca aleatoriu fotografii din toata lumea. Campania isi propune sa ajute la cresterea potentialul turistic al Romaniei, arata un comunicat emis de agentie.

Utilizatorii romani ai Rando sunt incurajati ca atunci cand trimit o fotografie din tara noastra, sa tina in cadru un bilet pe care scrie "cometoromania.net". Daca acceseaza site-ul, cei care primesc fotografia pot afla informatii despre tara noastra si isi pot organiza excursia in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related