[AdLife] Constantin Sarcov (Piko, Chisinau): Am ramas in Republica Moldova pentru ca deocamdata nu ne asteapta nimeni in afara

[AdLife] Constantin Sarcov (Piko, Chisinau): Am ramas in Republica Moldova pentru ca deocamdata nu ne asteapta nimeni in afara

Constantin Sarcov a deschis Piko in primul an de facultate. Timp de cativa ani a jonglat cu proiectele clientilor si cursurile de la Arte Plastice din Chisinau, a dormit putin, a trecut prin Bucuresti in stagii de practica la Cohn and Jansen JWT si Carioca Studio, iar acum isi dedica 90% din timp agentiei pe care a crescut-o "de mic". Anul asta, Piko participa pentru prima data la Noaptea Agentiilor si noi l-am luat la intrebari pe Constantin, care ne-a povestit despre industria din Republica Moldova, dar si despre experienta lui in advertising.

Primele semne ale talentului s-au vazut la scoala, cand nu plecam afara, ci ramaneam si desenam toata pauza si s-au conturat cand mi-am dat seama, in primul an de facultate, ca sunt cel mai slab din grupa. Atunci am realizat ca trebuie sa fac ceva ca sa ma remarc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related