Matematici aplicate in gastronomie fina

Matematici aplicate in gastronomie fina

Pentru Otilia Pop, unul dintre proiectele pentru care a lucrat in Bizmart, o agentie din Oradea in cadrul careia ocupa functia de Executive Manager, s-a transformat in pasiune. E vorba despre Graf, un restaurant ca niciun altul. Cum a avut loc aceasta trecere, de la proiect de job la proiect de suflet, dar si ce are atat de special acest restaurant, ne spune Otilia mai jos. Bizmart e una dintre agentiile care o sa participe anul acesta la Noaptea Agentiilor, care, da, se extinde dincolo de granitele Bucurestiului, pentru ca publicitate e pretutindeni.

Cine e Otilia Pop
In 2001 am inceput un masterat in Matematici Aplicate la UBB Cluj-Napoca cu gandul la o cariera in cercetare, am continuat apoi in directia unui doctorat in Geometrie Analitica, la Martin Luther University, Germania. Acum, pentru prieteni, sunt “doamna cu teorema” publicata de Cambridge. De aici, la un job intr-o industrie diametral opusa, a fost ca atunci cand te indragostesti de cineva total diferit de tine. Dar iti dai seama pe parcurs ca va intelegeti de minune mai ales ca azi publicitatea e mai mult Math decat Mad.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related