Andrei Andrei (Celmaitare, Timisoara): Clientii din zona noastra pot fi mai putin curajosi in privinta creativitatii solutiilor alese

Andrei Andrei (Celmaitare, Timisoara): Clientii din zona noastra pot fi mai putin curajosi in privinta creativitatii solutiilor alese

Aflam de la Andrei Andrei (Owner si Web Designer, Celmaitare, Timisoara) care au fost highlight-urile din activitatea agentiei Celmaitare in 2013, care sunt planurile pentru noul an, care sunt principalele diferente intre piata din Timisoara si cea din Bucuresti, dar si ce pregateste Celmaitare pentru prima participare la Noaptea Agentiilor.

Cele mai bune campanii ale agentiei din ultimul an
Kvny New York (real estate) si Dental Design, carora le-am definit, initial, identitatea online, ca sa ajungem apoi la campanii outdoor, organizare de evenimente etc.  

Clientii agentiei in acest moment. Clientii castigati in 2013.
Unul dintre motivele noastre de a fi mandri este ca avem o relatie de continuitate cu clientii de mai sus. Momentan, avand in vedere ca suntem relativ mici, dar entuziasti si in crestere rapida, putem sa lucram fara a face compromisuri cu un numar limitat de companii. Dar, ne putem lauda ca apeleaza la serviciile noastre inclusiv afaceri din Statele Unite si ca in Timisoara piata de advertising revine la viata. Dintre clienti, putem enumera ShulCloud, Eastville Realty, Daisy Heaven Farm, Madam Travels, Fikl, Arpfarm, SCAE Romania, Yacht Owners of New York, W Equities, magicianul Lorenzo Cristian si altii.      

Cifra de afaceri in 2013
Dupa ce am apasat, la sfarsitul anului 2013, butonul de reset, datele legate de trecutul financiar al agentiei au devenit, pentru noul management, neimportante. In ultimele luni suntem intr-o continua crestere, atat din punct de vedere financiar, cat si in economia echipei.  

Ce decizii de business au avut cel mai mare impact asupra evolutiei agentiei in ultimul an
Cea mai buna idee a fost dezvoltarea departamentului web, deoarece in acest sector am observant cel mai mare volum de cerere, in timp ce oferta, cel putin in Timisoara, poate fi mult imbunatatita.

Care sunt coordonatorii departamentelor din agentie
Andrei Andrei – web.
Tiberiu Turak – grafica.

Diferente intre capitala si celelalte orase din tara in ce priveste:

Oportunitatile de business pentru agentii
Exista diferente intre Bucuresti si celelalte orase din tara, cu mici fluctuatii in functie de zona. Clientii din zona noastra pot fi mai putin curajosi in privinta creativitatii solutiilor alese pentru promovare, dar misiunea noastra este de a-i smulge din aceasta monotonie distructiva. Potential de business exista.

Fee-urile care pot fi obtinute
Se castiga in functie de magnitudinea proiectelor, de felul in care iti tratezi clientii si iti apreciezi munca, la fel ca oriunde altundeva. Clientii locali sunt reticenti la new media marketing, asa ca le este putin mai greu sa inteleaga volumul muncii din spatele unei campanii complexe. Drept urmare, este greu sa obtii aceleasi fee-uri ca in Bucuresti.

Oportunitati de cursuri de publicitate pentru junior si dificultatea procesului de recrutare
Pentru recrutare de talente colaboram cu sectia de Publicitate a Universitatii de Vest din Timisoara. Cu toate acestea, exista dificultati in procesul de recrutare, drept urmare avem inca disponibile mai multe pozitii in sectiunea de cariere de pe site-ul nostru. 

Atitudinile publicitarilor
Nu am observat mari diferente de atitudine, dar daca exista, promitem sa luam atitudine.

Ce invataminte din 2013 ajuta in 2014
Am invatat ca etica profesionala este cea mai importanta componenta a unui business.

Asteptari in noul an
Vrem o echipa cat mai mare si inchegata.

Ce pregatiti la Noaptea Agentiilor
Pregatim o petrecere in adevaratul sens al cuvantului, unde fiecare participant va putea sa-si exerseze creativitatea. Cu mainile (care mai poate), cu mintea (care mai ramane), se va face crafting si branding. Speram la o prezenta consistenta in aceasta noapte a bratelor deschise. Si spun asta chiar daca Noaptea Agentiilor are loc pentru prima oara in Timisoara, pentru ca orasul asta este obisnuit cu premierele. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related