Romanii si-au platit cafelele cu peste 15.300 de poezii

Romanii si-au platit cafelele cu peste 15.300 de poezii

15.356 de poezii au fost scrise ca raspuns la initiativa Julius Meinl, care a propus romanilor sa-si plateasca o cafea cu versuri, informeaza un comunicat emis de Heist Industries. Aceasta optiune a fost disponibila clientilor care s-au prezentat in cele 150 de cafenele partenere Julius Meinl pe 21 martie, de Ziua Internationala a Poeziei.

Anul trecut, Julius Meinl a transformat un tren din metroul bucurestean intr-o galerie in care au fost expuse peste 260.000 de strofe folosind peste 50.000 de post-it-uri.

"Prezentul nostru nu e tocmai prietenos cu poezia. As aduna cu greu 10 oameni din jurul meu care scriu poezie, prin urmare, mi se pare nemaipomenit ca Julius Meinl a reusit sa gaseasca 15.356 de poeti in aceeasi zi. Cred ca 21 martie a fost o zi memorabila pentru iubitorul de cafea. A fost ziua in care omul si cafeaua lui au impartit un moment intim cu poezia", a spus Deliric.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related