Autobaza - un proiect nascut din dragostea pentru busurile si broscutele Volkswagen

Autobaza - un proiect nascut din dragostea pentru busurile si broscutele Volkswagen
Un van din Autobaza inconjurat de ilustratii de Sinboy

Odata ce-apuci sa fii un experimentalist, ramai asa si te apuci sa faci tot felul de proiecte mai altfel. Este si cazul Irinei Petrovici (Community Manager, Kubis Interactive) care a pus, alaturi de prietenii ei Calin Gheorghe si Liviu Hurmuzache, bazele unui club dedicat busurilor si broscutelor Volkswagen. Se numeste Autobaza si este un loc unde pasionatii de modelele mai sus numite pot admira frumoasele masini si, daca sunt si posesori, le pot gara peste iarna. Autobaza nu este insa doar un garaj sau un atelier, este o comunitate care ii incurajeaza pe cei care au prins microbul Volkswagen sa nu-l trateze, ci sa-l dea mai departe. Kubis va participa la Noaptea Agentiilor, dar in caz ca nu ajungeti pe acolo s-o intrebati pe Irina despre Autobaza, am rugat-o noi sa ne povesteasca mai multe despre proiect. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related