2Parale lanseaza Realtime2P, o aplicatie mobila de marketing afiliat

2Parale lanseaza Realtime2P, o aplicatie mobila de marketing afiliat

2Parale a lansat aplicatia mobila Realtime2P, care permite accesul la informatii in timp real despre vanzarile realizate prin platforma, pentru 330 de advertiseri. Proiectul este dedicat, in primul rand, comunitatii afiliatilor si advertiserilor 2Parale, care isi pot personaliza experienta utilizarii aplicatiei prin activarea notificarilor pentru propriile comisioane si filtrarea acestora, arata un comunicat emis de Insight360. De asemenea, aplicatia se adreseaza si celor care doresc sa ramana conectati, constant si in timp real, la desfasurarea tuturor conversiilor realizate in platforma.

Lansata sub sloganul "Oriunde te afli, ia cu tine sunetul banilor!", aplicatia dezvoltata de 2Parale si semnata de Catalin Ilinca este un instrument de marketing afiliat care ofera accesul gratuit, in orice moment, la informatii despre vanzarile realizate in platforma 2Parale, generale si personale, precum si avantajul notificarilor sonore sau pe e-mail, care vor conecta orice utilizator la castiguri.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related