IMAGE PR lanseaza o divizie specializata in servicii de comunicare pentru domeniul sanatatii

IMAGE PR lanseaza o divizie specializata in servicii de comunicare pentru domeniul sanatatii

IMAGE PR a anuntat crearea in cadrul agentiei a unei divizii specializate in servicii de comunicare pentru domeniul sanatatii. IMAGE PR Healthcare Communications Division ofera servicii integrate de comunicare medicala pentru companii farmaceutice sau asociatii de pacienti, dar si servicii specializate pentru clienti din alte domenii, care comunica in zona de sanatate si ingrijire personala, arata un comunicat emis de agentie.

“Comunicarea medicala reprezinta una dintre directiile de dezvoltare a business-ului IMAGE PR in ultimii ani. Este o specializare in care am investit in ultimii ani si in care avem deja un portofoliu important de clienti, care ne-a permis sa ne dezvoltam expertiza pe acest tip de comunicare specifica. De altfel, o confirmare a acestei expertize o reprezinta ultima nominalizare in cadrul competitiei IPRA Golden Awards. Constituirea Diviziei IMAGE PR Healthcare Communications reprezinta asadar un pas firesc al tuturor eforturilor si al realizarilor noastre de pana acum”, a spus Iulia Tanase (Managing Partner, IMAGE PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related