Monica Jitariuc: Blogul meu e o arhiva cu ganduri care ma pun pe ganduri

Monica Jitariuc: Blogul meu e o arhiva cu ganduri care ma pun pe ganduri

Pe Monica Jitariuc o stiti cel mai probabil in calitate de Co-Managing Director la The Practice. Pe Lost and Found Desk descoperim o alta Monica Jitariuc, pasionata de liste, de lucruri frumoase, de proiecte cu initiativa, si nu de campanii, festivaluri sau de indicatori de imagine. Pentru ca prima ipostaza a Monicai a aparut deja de multe ori la noi pe site, am vrut sa-i dam ocazia sa iasa in fata si celeilalte jumatati a ei. Ne-a povestit despre cum si de ce a ales sa-si puna parerile pe internet si despre rolul blogului in viata ei.

Povestea blogului
Am inceput blogul personal Lost & Found Desk in 2006. Au trecut 8 ani. Pe atunci nu erau nici Facebook, nici Twitter, nici mai nimic. A inceput simplu. Imi treceau in cap tot felul de ganduri, aveam tot felul de idei, treceam ziua pe langa tot felul de articole, de chestii misto. Mi-era teama sa nu le pierd pana seara cand ajungeam sa ma vad cu prietenii sa le povestesc. Asa ca, din dorinta de a nu pierde nimic, am pus totul pe blog. Apoi, am observat ca, scriind pe blog, organizez mai bine informatia, aflu si mai multe lucruri atunci cand imi fac background-ul pentru articole. Deci, era de bine cu blogul, asa ca am decis sa il pastrez. Imi place mult sa scriu si blogul ma imi da pretexte mereu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related