De la agentia de pe strada Frumoasa, la teatrul de pe bulevardul Hristo Botev

De la agentia de pe strada Frumoasa, la teatrul de pe bulevardul Hristo Botev

Cand nu e de gasit pe strada Frumoasa, la Geometry Global, unde e BTL Senior Account Manager, pe Florentina Ciocanea o putem intalni pe bulevardul Hristo Botev, chiar langa Piata Rosetti, la Teatrul Mignon. E unul dintre proiectele pe care le-a creat si pe care le creste in ceea ce noi numim "timp liber dupa job". Mai jos, ne-a povestit cum i s-a concretizat pasiunea, ce inseamna sa deschizi un teatru in Bucuresti si care ii sunt planurile pe mai departe. 

(Si daca nici acum nu stiti cum sa dati de Florentina, sa stiti ca o gasiti la petrecerea Geometry Global din Noaptea Agentiilor)

Cine e Florentina
Sunt cu Geometry Global de 15 ani, foarte mult probabil, insa ani pe care i-am petrecut in BTL, zona care nu te lasa sa simti cum trece timpul. Am lucrat pe conturi diverse, de la promotii la proiecte scolare, de la turnee si caravane la evenimente mici si mari. Asta despre job. In rest ma ocup cu un vis pentru care tot ce inseamna "restul timpului" este chiar prea putin – Teatrul Mignon.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related