Dupa 6, Iulian de la Frank se transforma in J

Dupa 6, Iulian de la Frank se transforma in J

Daca de dimineata pana pe la 6 Iulian Mihai Cristea isi petrece timpul dand din tase pentru a crea campanii PPC sau pentru a face optimizare SEO, de la 6 incolo el se joaca la tastele aparaturii de productie muzicala. Se transforma in J, artist si compozitor. Ziua il gasim la Frank, unde lucreaza ca Front End Developer, noaptea il gasim inregistrand. In afara de maine, cand e posibil sa-l gasim la petrecerea Frank de Noaptea Agentiilor. Cititi in continuare ce ne-a povestit despre proiectul lui muzical. 

Cine e Iulian Mihai Cristea
Lucrez ca Front-end Developer si Online Marketing Specialist la Frank. In mare parte fac development de site-uri web  sau aplicatii Facebook, pe partea de Front-end. Pe partea de online marketing, creez si administrez campanii PPC sau optimizez SEO site-uri web.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related