Crowd Control: un tobosar, un synth player si un creionetic cu ureche muzicala

Crowd Control: un tobosar, un synth player si un creionetic cu ureche muzicala

In ajun de Noaptea Agentiilor, pe site-ul nostru poposeste un proiect interesant al unuia dintre oamenii de la Creionetica, agentie participanta la eveniment. Andrei Bucureci (Art Director si Sound Designer) isi scoate, in timpul liber, pasiunea pentru muzica pe scena. Crowd Control este numele proiectului sau muzical din care mai fac parte tobosarul Coshmelin si fratele sau, Razvan Gabar. Aflati in continuare mai multe despre formatie, dupa cum ne povesteste Andrei insusi.

Cu cine stam de vorba
Salut, eu sunt Andrei Bucureci si sunt Art Director si Sound Designer in Creionetica. In timpul liber sunt pasionat de muzica si critica muzicala, dar si de compozitie. Cant si compun in trupa de electro fusion Crowd Control si fac hip-hop electro alaturi de producatorul-compozitor Sabridoz. Scriu versuri de prin 2006 si fac muzica din 2009. Sunt solist-vocal si fac spoken-word. Am mai activat in cateva proiecte muzicale de-a lungul timpului: Tunesinnaourheads, Loungerie II, Abator Industries, Tyrannosaurus Jazz, The Shape Of Moombhaton si Ualvarin vs Seibartut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related