RAN Events Communication gestioneaza contul de PR al companiei IL PASSO

RAN Events Communication gestioneaza contul de PR al companiei IL PASSO

Incepand cu luna martie, RAN Events Communications ofera servicii integrate de relatii publice retailerului autohton de pantofi si accesorii pentru femei si barbati IL PASSO.

Agentia anunta ca va oferi urmatoarele servicii: strategie de media relations, comunicare corporate, proiecte speciale, evenimente, activari in store si social media. 

"Anul 2014 reprezinta un moment important pentru compania IL PASSO. Vom continua pozitionarea pe piata romaneasca de retail, consolidand astfel brand-ul  construit pe parcursul celor 15 ani de prezenta in Romania. De aceea, am ales un partener de comunicare care sa inteleaga business-ul nostru si sa comunice creativ si relevant povestea IL PASSO", a declarat Anca Buzatu (Marketing Coordinator, IL PASSO).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related