[Noaptea Agentiilor – the inside story] Micul atelier al gurmanzilor creativi

[Noaptea Agentiilor – the inside story] Micul atelier al gurmanzilor creativi

Pentru ca, oricat am vrea, nu putem ajunge peste tot la Noaptea Agentiilor, mai ales ca editia de acum nu a mai fost doar in Bucuresti, dar vrem sa stim cum au iesit toate petrecerile, anul asta am invitat cate un reprezentant cu vorbele si aparatul foto la el sa spuna cat mai creativ cum le-a iesit party-ul. In continuare, Liana Parvulet povesteste cum a fost la ADwiser Timisoara la Noaptea Agentiilor 2014.  

Fiind data tema Craft up your life, am decis sa o abordam la noi in agentie dupa propriile gusturi, si anume, culinar. Am pregatit pentru vizitatori tot felul de bunatati, din care unele facute acasa, prezentate toate cat mai creativ am putut. Am amenajat intreg spatiul astfel incat sa se potriveasca temei alese si sa fie cat mai primitor. Pentru ca atmosfera sa fie cat mai placuta, ne-au incantat auzul prietenii nostri de la NighTLonG. A fost o intalnire intre prieteni si degustatori de publicitate, care s-a incheiat tarziu in noapte si de care ne vom aminti cu drag… pana la urmatoarea :)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related